Interesse?

Je ziet mijn werk en denkt ... zulke foto's wil ik ook.
Neem dan contact met mij op.

Ik fotografeer elke dag van de week.

Fotoshoot ...

Ik neem de tijd voor de fotoshoot om er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dus zo ontspannen mogelijk op de foto komt. Dat dit meer tijd kost bij de één dan bij de ander is logisch.
Het belangrijkste is dat er mooie stijlvolle, spontane, te gekke en mooi belichte foto’s komen.
Leuke ideeën zijn altijd welkom.
Niets is te gek - alles kan.

Kleding ...

Trek vooral iets aan waar jij je prettig in voelt.
Kleding waarvan jij vindt dat je er mooi in bent, zie je terug in de foto’s. Probeer drukke prints zoveel mogelijk te vermijden. Hele drukke prints leiden enorm af van hetgeen waar het uiteindelijk om gaat in de foto: je/jullie zelf!
Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het altijd leuk om de kleuren enigszins op elkaar af te stemmen. Probeer dit natuurlijk wel af te stemmen op jullie eigen smaak, dat is wel zo leuk! Je kunt bijvoorbeeld denken aan allemaal pasteltinten dragen, of juist allemaal in verschillende tinten grijs, gecombineerd met wit. Of juist allemaal aardetinten. Je kunt je fantasie de vrije loop laten!

Na de shoot .....

Nadat de fotoshoot is afgerekend ga ik meteen aan de slag en stuur ik binnen een paar dagen alvast wat voorbeeldjes. Binnen 2 weken ontvang je alle goede digitale bestanden in hoge resolutie en zónder logo. Mocht je na de shoot nog wat kleine aanpassingen willen, bijvoorbeeld verwijderen van bultjes of oneffenheden neem dan contact met mij op en dan zorg ik dat de foto naar wens bewerkt wordt (incl.)
Ook eventuele kleur aanpassing of bijvoorbeeld één kleur behouden, foto in foto (lijst) zetten, een collage maken etc. behoort tot de mogelijkheden.
Het is mogelijk om bestanden te versturen via WeTransfer of op een usb-stick.

Kadobonnen....

Kadobonnen?
**Ik kan een gepersonaliseerde kadobon maken met een waarde/geldbedrag erop maar ook kadobonnen voor een complete shoot. Bijvoorbeeld een kadobon voor een fotoshoot van 3 personen, loveshoot, cakesmash of newborn shoot etc. etc.
De "waarde" van de kadobon blijft een jaar geldig.

Geldigheid kadobonnen?
**Kadobonnen met daarop soort shoot vermeldt zijn inwisselbaar tot 1 jaar ná uitgifte voor betreffende shoot maar mag ook voor ander soort fotoshoot gebruikt worden (eventueel met bijbetaling mocht dit een duurdere shoot betreffen).

€ Kadobonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Veel gestelde vragen...

Hoeveel digitale bestanden kan ik verwachten?
**Dit hangt af van het aantal personen, omstandigheden en pakketkeuze. Heb je een volledig pakket met alle fotobestanden dan mag je rekenen op minimaal 50 stuks.

Worden mijn foto's gebruikt door Fotografie Ine?
**Als je het niet fijn vindt dat ik de foto's gebruik voor mijn Facebook pagina of voor mijn site Fotografie-Ine.nl dan kun je dat aangeven.

Loading Image
Scroll Illustration

Scrollen met muiswiel

Scroll met je muiswiel om door de paginas heen te gaan.
Ok!